Stiri Vulturi

Victorie muncită pentru Zwolle și Dragoș Diculescu în BNXT League

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.10.2021

Victorie muncită pentru Zwolle și Dragoș Diculescu în BNXT League

Landstede Hammers Zwolle a ajuns la a patra victorie în sezonul din BNXT League, după ce a învins Feyenoord cu scorul de 80-76. Dragoș Diculescu a fost titular pentru trupa antrenată de Herman van den Belt.

Internaționalul român a evoluat preț de 35 de minute și a înregistrat 11 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive și 1 capac. Aspectele negative din jocul său au fost mingile pierdute (6) și eficiența aruncărilor din acțiune (4/12). Acesta a înscris totuși de trei ori de la distanță din șase încercări.

Oaspeții au tremurat serios pentru victorie, deși înaintea pauzei mari au condus și la 11 puncte. Feyenoord a fost aproape să revină pe spatele prestației lui Jonathan Holton, care a avut 23 de puncte și 8 recuperări. Cu 10 secunde, scorul era egal (76-76), dar Naba Echols a modificat tabela de marcaj cu o aruncare de la semi-distanță. Noah Dahlmann a decis soarta partidei prin liberele sale.

După victoria cu Feyenoord, Diculescu & co. se apropie de locurile fruntașe din grupa B a BNXT League.

*foto: Facebook/Landstede Hammers

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!