Stiri Vulturi

Polonia a anunțat lotul lărgit pentru partidele cu România și Spania

Polonia a anunțat lotul lărgit pentru partidele cu România și Spania

În perioada 19-21 februarie, Polonia se va confrunta pe teren propriu cu România (21 februarie) și cu Spania (19 februarie) în cadrul ultimei ferestre de calificare pentru EuroBasket 2022. Polonezii au anunțat lotul de jucători cu care vor aborda partidele din "bula" de la Gliwice.

Astfel, antrenorul selecționatei Poloniei, Mike Taylor, și staff-ul său tehnic au trecut pe listă următorii jucătorii: Łukasz Kolenda, Łukasz Koszarek, Andy Mazurczak, Jakub Schenk, AJ Slaughter, akub Garbacz, Karol Gruszecki, Michał Michalak, Marcel Ponitka, Mateusz Ponitka, Igor Milicić, Jeremy Sochan, Michał Sokołowski, Adam Waczyński, Jarosław Zyskowski, Aleksander Balcerowski, Aaron Cel, Aleksander Dziewa, Tomasz Gielo, Adrian Bogucki, Adam Hrycaniuk, Damian Kulig, Maciej Lampe, Dominik Olejniczak.

Observăm din nou în lotul lărgit prezența lui Mateusz Ponitka, jucător ce evoluează în Euroliga masculină pentru Zenit St. Peterburg, dar și a naturalizatului AJ Slaughter, baschetbalist ce îmbrăcă echipamentului echipei spaniole Gran Canaria. 

În teorie, Polonia se duelează cu România pentru calificarea la EuroBasket 2022, însă condițiile în care selecționata noastră ar putea obține calificare sunt extrem de greu de îndeplinit (Polonia să piardă cu Spania, iar România să câștige partida cu Israel și să treacă de Polonia la peste 30 de puncte). 

În partida tur, disputată la Valencia, Polonia a trecut de România cu scorul de 91 la 61 la capătul unei partide pe care a controlat-o în totalitate. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!