Stiri Vulturi

Prestație reușită pentru Emi Cățe înaintea meciului naționalei României

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.11.2021

Prestație reușită pentru Emi Cățe înaintea meciului naționalei României

UCAM Murcia a câștigat duminică seara duelul de pe teren propriu cu BAXI Manresa, scor 71-67. Emi Cățe a avut o prestație reușită înaintea prezentării la lotul echipei naționale.

Jocul a avut parte de un debut echilibrat. Defensivele celor două echipe s-au ridicat la un nivel foarte bun, iar după opt minute de joc, tabela indica doar 6-8 pentru oaspeți. Elevii lui Sito Alonso au închis sfertul excelent cu un parțial de 8-0, al cărui protagonist a fost James Webb.

Gazdele au început în aceeași notă și al doilea act și s-au distanțat la 11 puncte (21-10), după and one-ul lui Czerapowicz și reușita de două puncte a lui Cățe. Cei de la Manresa au dat semne de revenire și s-au apropiat la 6 puncte, însă a urmat un nou run năucitor al Murciei. De la 22-16, scorul devenea 32-16 în doar un minut și jumătate. La pauza mare, Cățe & co. conduceau cu 32-26, după ce adversarii au reușit un parțial personal de succes.

Aceștia au profitat de pasa bună din joc și au reușit să preia conducerea la 5 minute după revenirea de la vestiare, prin reușita lui Ismael Bako. Cele două echipe au mers cap la cap până în finalul sfertului, când Radovic și Cățe au înscris 9 puncte într-un minut, iar echipa lor conducea cu 55-50 înaintea ultimelor 10 minute.

Cei de la Manresa nu au mai reușit să se apropie la mai puțin de două posesii în sfertul patru. Cea mai mică diferență înregistrată a fost de 4 puncte, chiar cea de la sfârșitul confruntării. În cele din urmă, Murcia s-a impus cu 71-67.

Emi Cățe a înregistrat 9 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive cu un procentaj de 66% din acțiune (2/3) și 83% de la linia de libere (5/6). Indicele său de eficiență a fost +16, iar în cele 22 de minute petrecute pe parchet, Murcia a fost la +14.

UCAM Murcia ocupă locul 4 după 11 meciuri în ACB Liga, cu un bilanț de 7 victorii și 4 înfrângeri. Următorul meci va fi cel de după pauza competițională, cu Joventut, pe 5 decembrie.

*foto: UCAM Murcia - Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!