Stiri Vulturi

Prestație solidă pentru Emanuel Cățe în victoria împotriva Valenciei

Prestație solidă pentru Emanuel Cățe în victoria împotriva Valenciei

UCAM Murcia a învins Valencia Basket, actuala câștigătoare a Eurocup și participantă în Euroliga masculină. Murcia, echipa unde joacă și internaționalul român Emanuel Cățe, a câștigat cu 97 la 95, după o repriză de prelungiri.

Emanuel Cățe a început partida ca titular și l-a recompensat pe Sito Alonso pentru încrederea acordată. În cele 28 de minute petrecute pe teren, internaționalul român a avut o prestație foarte solidă și a terminat partida cu 8 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și un capac pentru 13 unități la capitolul eficiență. De asemenea a terminat partida cu un indice de +14 la capitolul +/-, fiind cel mai bun jucător de pe teren la acest capitol.

Jarrel Eddie și Askia Booker au fost cei mai buni marcatori pentru UCAM Murcia, ambii cu 24 de puncte înscrise.

Bojan Dublijevic a dus greul pentru Valencia și a terminat partida cu 20 de puncte.

După etapa a opta din puternica ligă a Spaniei, Murcia ajunge la 4-4, în timp ce Valencia suferă din cauză faptului că este angrenată în două competiții și ajunge la 3-5. Următoarea partidă pentru Cățe este programată pe 17 noiembrie, pe terenul celor de la Herbalife Gran Canaria.

*foto: facebook UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!