Stiri Vulturi

Prima ediție de „SuperBaschet” din luna februarie

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.02.2023

Prima ediție de „SuperBaschet” din luna februarie

Prima ediție de SuperBaschet a lunii februarie vine înaintea ferestrei dedicate echipelor naționale. În această perioadă, naționala României va da piept cu Bulgaria și Cipru, iar în același timp vor avea loc și câteva meciuri din Euroligă, prefațate în același episod.

În prima jumătate a emisiunii, Eduard Popa, gazda emisiunii, l-a avut alături pe Flaviu Ilie. Cei doi au vorbit întâi despre ce s-a întâmplat la Final Eight-ul Cupei României și remarcații acestui turneu la categoria U23. Discuția s-a îndreptat apoi către meciurile Vulturilor. Cei doi jurnaliști au făcut o scurtă prefață a acestor confruntări și au vorbit despre lotul convocat.

În a doua parte a episodului, alături de Edi s-a aflat Bogdan Isailă, iar discuția s-a îndreptat către evenimentele ce au avut loc în Cupă în cele mai importante campionate ale Europei. Mai departe, cei doi au mers prin etapa următoare de Euroligă și au analizat câteva dintre jocurile ce urmează să aibă loc în această săptămână.

În acest sezon, emisiunile SuperBaschet vor apărea de câte două ori pe lună și vor păstra același format: o sinteză a evenimentelor din Liga Națională, NBA și Euroligă.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Cîrcotașu' strikes again
    Despre ce prim unșpe e vorba la minutul 4;45 ?

    cu 1 an în urmă (22.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!