Stiri Vulturi

Primele partide de verificare pentru lotul U16 masculin al României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.04.2019

Lotul U16 de băieți al României s-a reunit duminică la București, acolo unde se află într-un stadiu centralizat de pregătire până în data de 4 aprilie, urmând ca mai apoi să facă deplasarea în Serbia pentru primele partide de verificare. 

Echipa pregătită de Branko Cuic și Sergiu Popa vor participa în perioada 5-7 aprilie la turneul internațional Petrovgrad Basketball Cup, la Zrenjanin în Serbia, acolo unde se vor duela în a doua grupă valorică cu reprezentativa similară a Bulgariei, dar și cu echipele de club Partizan Belgrad, respectiv Petrovgrad. De cealalată parte, în prima grupă valorică se vor lupta echipele Serbiei, Macedoniei, Muntenegrului și Israelului. 

Cei doi tehnicieni ai echipei U16 vor deplasara în Serbia următorul lot de jucători: Marian Cochelea, Ștefan Grasu, Robert Mandisodza, Marian Schmit, Gabriel Pop, Robert Licurici, Matei Dormeanu, Radu Ivănescu, David Oprea, Luca Năstruț, Vlad Marinău, Alex Pașca, Dan Sucala, Alexandru Turdean, Ilie Octavian. 

România U16 va avea la Zrenjanin următorul program: 

vs. Petrovgrad - vineri, 5 aprilie, ora 14:30

vs. Partizan Belgrad - sâmbătă, 6 aprilie, ora 13:00

vs. Bulgaria - sâmbătă, 6 aprilie, ora 21:30

Finala mică este programată duminică, 7 aprilie, cu începere de la ora 14:30, iar finala mare va debuta la ora 16:30. Toate partidele din cadrul turneului internațional Petrovgrad Basketball Cup vor putea fi urmărite AICI.

*Foto: Mircea Roșca @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!