Stiri Vulturi

Rareș Uță, incert pentru Europene

Costin Marinescu

Costin Marinescu
12.07.2013

Rareș Uță ar putea rata participarea la Campionatul European U16 masculin.

Jucătorul legitimat la Unicaja Malaga a suferit o entorsă la piciorul drept în primele zile ale pregătirii centralizate a lotului național, de fapt o recidivă a unei accidentări suferite în timpul sezonului regulat din campionatul spaniol în care evoluează. Momentan, Uță este sub tratament, iar staff-ul tehnic al echipei naționale speră să îl poată recupera până pe 8 august, la debutul CE de la Sarajevo.

În acest moment, în pregătire cu lotul național mai sunt 16 jucători. George Trif și Bogdan Lavric, cei doi antrenori ai echipei, au renunțat la Amadeo Casale și Vlad Petrea, iar până la debutul Europeanului va mai trebui să scoată de pe listă alți patru baschetbaliști.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!