Stiri Vulturi

România a ratat calificarea la turneul final FIBA U17 Skills Challenge 2020

România a ratat calificarea la turneul final FIBA U17 Skills Challenge 2020

După un parcurs perfect în grupele preliminare ale FIBA U17 Skills Challenge 2020, România a cedat duelul cu Belarus și nu s-a calificat la turneul final al noii competiții organizate de FIBA. 

Rezultate faza grupelor: 

România vs Portugalia 128-135
România vs Georgia 125-139
România vs Letonia 116-125
România vs Gibraltar 135-152

Tinerii tricolori au pierdut semifinala cu Belarus cu scorul de 125-113 (câștigă echipa cu punctaj mai mic). Tinerii tricolori au fost mai rapizi, însă nu au reușit să fie la fel de preciși la acțiunile specifice ce fac parte din traseul gândit de FIBA.

În partida decisivă pentru calificarea la turneul final al competiției, Ionuț Bâscoveanu a mizat pe Robert Postolache, David Oprea, Denis Miron, David Pătru și David Neacșu.

Astfel, tinerii din Belarus s-au calificat la prima ediție a FIBA U17 Skills Challenge. Acestora li se va alătura câștigătoarea duelului dintre naționalele similare ale Portugaliei și Irlandei. 

*foto: facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!