Stiri Vulturi

România dispută două meciuri de verificare cu Israel

România dispută două meciuri de verificare cu Israel

Naționala de baschet masculin a României se află în pregătiri pentru debutul fazei secunde din cadrul precalificărilor EuroBasket 2025. Tricolorii se află în aceste zile în Israel, unde vor susține două meciuri de verificare.

Primul meci cu Israel va avea loc în această seară (16.08) la Tel Aviv, în Shlomo Arena, începând cu ora 20.00 și poate fi urmărit pe canalul TV israelian Sport 5.

Cea de-a doua dispută este programată pentru joi, 18 august, începând cu ora 20.30. Naționala României se va întoarce apoi pe 19 august la Ploiești și urmează să intre pe ultima sută a pregătirilor pentru meciul cu Portugalia din Sala Olimpia, în debutul fazei secunde a precalificărilor EuroBasket 2025.

Dragan Petricevic a convocat un lot lărgit format din 16 jucători pentru acțiunile naționalei din această lună, după cum urmează: Emanuel Cățe, Radu Vîrnă, Tudor Gheorghe, Lucas Tohătan, Marcu Badiu, Patrick Richard, Luca Vasile, Bogdan Nicolescu, Mihai Măciucă, David Vida, Nandor Kuti, Rolland Torok, Ștefan Grasu, Bogdan Țîbîrnă, Alexandru Olah și Dragoș Diculescu.

Din câte se pare, Bobe Nicolescu a suferit o accidentare și va absenta de pe teren în meciul de azi cu Israel, potrivit celor de la CSM Oradea, iar David Vida a fost la reunirea lotului celor de la CSO Voluntari.

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    De celalalt Richard ce se aude? Pentru ca, pana acum, de naturalizarea lui a beneficiat aproape exclusiv Oradea nu si echipa nationala.
    Daca nu este disponibil nici macar in meciuri amicale, cum se va (re)integra in echipa cand va fi cazul?

    cu 1 an în urmă (16.08.2022) Raspunde
  • Alex82 :

    Romanian national men's basketball team
    hopefully, Eomania national mens team win the title. thanks

    cu 1 an în urmă (09.03.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!