Stiri Vulturi

România învinge Mexic și se califică în faza următoare a universiadei de la Kazan

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
11.07.2013

Lotul universitar al României a trecut în cursul serii de azi, 11 iulie, de selecționata similară a Mexicului, 76-67 (15-15, 22-16, 10-18, 29-18). Confruntarea s-a disputat în cadrul grupelor universiadei de vară de la Kazan. În urma acestei victorii, România se califică în faza următoarea a competiției, indiferent de rezultatul ultimului meci din grupă, cu Serbia.

Principalii artizani ai victoriei au fost Bogdan Țîbîrnă, cu 22 de puncte și 12 recuperări, și Adrian Guțoaia, marcator a 25 de puncte (4 coșuri de 3 puncte înscrise). Vlad Corpodean a contribuit cu 8 puncte și 5 recuperări. De cealaltă parte, de la sud-americani s-au remarcat Jesus Felix, cu 17 puncte, Fernando Benitez cu 16 și Ricardo Calatayud, cu 14.

Următorul meci al tricolorilor va avea loc mâine, când aceștia vor întâlni liderul grupei, Serbia.

În galeria foto găsiți statistica României în acest meci.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    calificare in turneul 1-8
    Felicutari Romania!
    Cu orice rezultat se calificau in faza urmatoare. Pacat...

    cu 10 ani în urmă (11.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!