Stiri Vulturi

România nu a pus niciun fel de problemă în meciul cu Polonia

România nu a pus niciun fel de problemă în meciul cu Polonia

Echipa națională masculină a României a suferit o înfrângere dură în primul meci din bula de la Valencia. „Vulturii” au început extrem de modest partida cu Polonia iar lucrurile au decurs în aceeași direcție până la final când s-a consemnat scorul de 91-61.

„Vulturii” au început foarte modest modest prima partidă de la Valencia și nu au găsit drumul spre coș în primele 7 minute ale partidei. Polonezii au porfitat la maxim de apatia jucătorilor noștri și s-au dus la 15-0. Radu Vîrnă a spart gheața pentru România cu un coș de 3 puncte. Diferența a ajuns la 17 puncte la finalul primului sfert, 24-7 pentru Polonia. Actul secund a fost mai bun pentru elevii lui Costescu din puncte de vedere ofensiv dar diferența a continuat să crească pe tabelă. Mike Taylor a rulat tot lotul până și doar dintre jucătorii polonezi nu au reușit să marcheze până la pauză. România a fost condusă condusă la 24 de puncte iar Lucas Tohătan închidea prima repriză cu o triplă pentru scorul de 45-24 pentru polonezi.

Kris Richard a a înscris pentru România la prima acțiune din repriza secundă. Koszarek a replicat însă cu un coș de 3 puncte. România a strâns patru posesii la rând cu coș marcat dar polonezii au reușit același lucru și scorul ajungea la 32-57. Un parțial de 5-0 al „vulturilor”, scădea diferența la sub 20 de puncte. Polonia nu a avut probleme în a reveni în controlul complet al partidei iar după trei sferturi scorul era de 71-47. În ultima secvență de joc, Polonia a continuat să conducă ostilitățile pe parchet, chiar dacă Mike Taylor a rulat în continuare tot lotul. România a reușit să depășească 50 de puncte marcat abia cu 3 minute înaintea finalului, după un coș de trei puncte al lui Kris Richard. Finalul de meci a fost unul liniștit iar partida s-a încheiat cu scorul de 91-61.

Kris Richard a fost cel mai bun marcator al României cu 14 puncte plus 4 recuperări și 4 pase decisive. Radu Vîrnă a marcat 11 puncte iar Lucas Tohătan 10. Emi Cățe a fost cel mai bun jucător la recuperare cu 10 mingi prinse la panou, plus 7 puncte marcate.

Michal Sokolowski a fost cel mai bun jucător al meciului cu 17 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Jaroslaw Zyskowski a adăugat 13 puncte și 4 recuperări.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!