Stiri Vulturi

România pierde cu Finlanda și încheie pe locul șase Universiada de la Chengdu

România pierde cu Finlanda și încheie pe locul șase Universiada de la Chengdu

România a pierdut meciul pentru locurile 5-6, disputat astăzi, 6 august, din competiția de baschet masculin din cadrul Jocurilor Mondiale Universitare. Tricolorii au fost învinși cu scorul de 76-61 de Finlanda, în ultimul meci jucat în China.

Din nou, trupa antrenată de Dan Ioan a făcut față adversarului doar în prima repriză, la finalul căreia nordicii conduceau cu 37-34. Sfertul trei a fost unul sărăc în puncte de fiecare parte, dar finalndezii își mai adăugau 3 puncte la ecart. În actul decisiv, lucrurile au stat diferit, iar Finlanda a închis meciul cu un parțial de 27-18.

Bobe Nicolescu a fost cel mai bun marcator al echipei noastre, cu 13 puncte plus 2 recuperări. Ștefan Grasu a reușit 11 puncte și 6 recuperări. Emi Cățe și-a trecut în cont 9 puncte și 6 recuperări, în timp ce Luca Colceag a adăugat la rândul său 9 puncte.

România încheie competiția din China pe locul 6, cu 3 victorii și 3 înfrângeri. Ediția din acest an a Jocurilor Mondiale Universitare trebuia să se desfășoare în 2021, dar a fost amânată din cauza pandemiei de Covid-19.

Naționala universitară s-a mai clasat pe locul 6 la Universiadă în urmă cu fix 10, la Kazan, în Rusia.

1 comentariu la aceasta stire:
  • varu silvois :

    "o plaja"
    extrem de larga si extinsa, nu ma refer la cea din China, ci la rezultatele echipei noastre si anume atat victoriile cat si infrangerile au fost la diferente mari de puncte, de unde...o singura concluzie: esec total, dar in fond asta presupune o astfel de competie. Ce am mai comenta insa , altfel!?

    cu 9 luni în urmă (06.08.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!