Stiri Vulturi

România pierde la scor cu Israel. Video

România pierde la scor cu Israel. Video

România pierde cu Israel cu scorul de 111 la 83

Israelienii au dominat partida de la cap la coadă, așa cum au făcut în toate meciurile din cadrul Balkanic Next Star, demonstrând încă o dată că sunt o forță europeană la nivel de tineret și juniori.

Deși partida a fost una fără istoric, Iannis Păduraru de la Știința București a avut o prestație încurajatoare, tânărul jucător a totalizat 21 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de 20 la eficiență. De asemnea, David Antonescu și-a mai trecut în cont un double-double, cu 11 puncte și 11 recuperări. În timp ce Tudor Somăcescu a contribuit cu 18 puncte și 4 recuperări.

Astfel, se încheie ediția din 2019 a turneului Balkanic Next Star. Clasamentul la finalul competiției arată în felul următor:

  1. Israel
  2. România
  3. Macedonia de Nord
  4. Bulgaria

Tinerii tricolori termină competiția pe locul secund, la capătul unui turneu în care au avut prestații solide împotriva Macedoniei de Nord și Bulgariei, însă au cedat la scor în fața puternicei naționale a Israelului. 

*foto: facebook Federația Română de Baschet

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!