Stiri Vulturi

România pierde și al doilea meci de la Trentino Basket Cup 2019

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.07.2019

România pierde și al doilea meci de la Trentino Basket Cup 2019

România a cedat și în al doilea joc desfășurat în cadrul turneului Trentino Basket Cup 2019. În finala mică a competiției amicale, elevii lui Tudor Costescu au pierdut cu scorul de 86-66 (22-15, 19-19, 21-17, 24-15) în fața Elveției.

România a început slab a doua partidă din cadrul Trentino Basket Cup 2019. Elveția a început a jocul împotriva „Vulturilor” cu un un run de 14-0. Iulian Orbeanu a spart gheața pentru formația noastră aproape de jumătatea sfertului ianugural. În partea secundă a primului sfert jocul s-a mai echilibrat iar după 10 minute de joc scorul era de 22-15 pentru Elveția. Sfertul secund a fost la fel de echilibrat precum finalul precedentului și s-a încheiat cu scorul de 19-19. La pauză Elveția intra cu 7 puncte avantaj. 41-34. După revenirea de la cabine România a fost mai incisivă și a reușit să se apropie la doar 2 puncte. Elevii lui Tudor Costescu nu au menținut ritmul și au permis elvețienilor să se desprindă din nou. După 30 de minute de joc scorul era de 62-51 în favoarea Elveției. Adversarii noștri au fost letali de la distanță în ultimul și au reușit să se desprindă la 17 puncte. Până la final România nu a mai contat pentru o revenire iar partida s-a încheiat cu scorul de 86-66.

Partida a fost transmisă live pe youtube de italbasket și poate fi revăzută mai jos.

 

România a mai jucat o partidă în cadrul turneului amical Trentino Basket 2019 în fața Italiei. „Vulturii” au cedat cu scorul de 88-60 în fața gazdelor de la Trento.

foto:frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!