Stiri Vulturi

România U20, eşec şi în al doilea amical

Dan Oancia

Dan Oancia
14.06.2014

Romania

Selecționata U20 a Poloniei, care de altfel a reușit anul trecut să câștige tocmai la Pitești Campionatul European la categoria U20, s-a dovedit a fi o "nucă" mult prea tare de spart pentru echipa similară a României.

După ce în prima partidă, una care nu a reprezentat niciun fel de interes pentru spectatori —disputându-se doar în prezența componenților celor două echipe și a altor pesoane implicate direct în desfășurarea jocului, România a pierdut cu scorul de 99-48, și al doilea meci de pregătire dintre cele două a culmint cu un eșec al tricolorilor, la final fiind 43-63.

În fața campionilor europeni la zi, România a avut un început mai greu de partidă, fiind conduși după primul sfert la 12 puncte diferență, 24-12. Mirel Dragoște a fost cel mai bun marcator din lotul României, având 8 puncte și putându-se lăuda cu un procentaj foarte bun de la linia de trei, 67% (2/3). Dimitris Rasty și Vlad Cobzaru l-au secondat pe cel mai bun marcator de astăzi, ambii cu 7 puncte.

De la oaspeți s-au remarcat Jan Grzleski cu 11 puncte, procentaj de 50% atât de la două puncte cât și din afara semicercului.

De notat că tricolorii se vor pregăti în continuare la Bucureşti. Pe 25 şi 26 iunie, românii vor întâlni în două amicale naţionala similară a Georgiei.

La CE U20, Divizia B, de la Sarajevo, România face parte dintr-o grupă formată din 6 formaţii. Adversarii echipei antrenate de Hristu Şapera vor fi Estonia, Cipru, Portugalia, Bosnia-Herțegovina și Belgia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!