Stiri Vulturi

Sergio Scariolo a anunțat că va fi prezent la meciul naționalei Spaniei contra României

Sergio Scariolo a anunțat că va fi prezent la meciul naționalei Spaniei contra României

România va întâlni joi, 20 februarie, naționala Spaniei, într-un duel din calificările EuroBasket 2021. Chiar dacă „La Furia Roja” nu se va putea baza pe jucătorii din NBA și Euroligă, campioana mondială îl va avea pe banca tehnică pe Sergio Scariolo, antrenorul naționalei Spaniei și antrenor secund al campioanei NBA, Toronto Raptors.

Scariolo făcea parte din staff-ul lui Nick Nurse pentru All-Star Game-ul din Chicago, dar a anunțat pe twitter că nu va participa la acest eveniment, ci va fi alături de naționala Spaniei pentru meciurile cu România și Polonia:

„Nu voi participa la All-Star weekend-ul din Chicago alături de colegii mei de la Toronto Raptors întrucât voi fi în Spania, unde îmi voi onora datoria față de echipa națională. Sunt dezamăgit că nu voi putea să fiu alături de Nick Nurse, Adrian, Nate și restul staff-ului, dar sunt mândru de ceea ce am reușit să facem și de faptul că ne vor reprezenta cu succes. De asemenea, sunt recunoscător Federației Spaniole de Baschet, care a făcut tot posibilul ca eu să ajung la meciurile naționalei. Astfel, vă anunț că îmi voi petrece pauza de All-Star Game antrenând Spania în calificările pentru EuroBasket 2021”.

Sergio Scariolo a mai fost prezent cu naționala Spaniei la Cluj-Napoca, la EuroBasket 2017, atunci când ibericii au învins România cu scorul de 91-50.

*foto: El Mundo Deportivo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!