Stiri Vulturi

Sezon încheiat pentru Vlad Moldoveanu

Eduard Popa

Eduard Popa
16.02.2018

Vlad Moldoveanu nu va mai reveni pe parchet în acest sezon. Anunțul a fost făcut chiar de către Demir Insaat Buyukcekmece pe Twitter.

<

Geçmiş olsun Vlad

Geçtiğimiz günlerde şansız bir sakatlık yaşayan oyuncunuz Vlad Moldovenau geçirdiği ameliyat sonrası sezonu malesef kapattı.

Kendisine geçmiş olsun ve acil şifalar diliyoruz.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol pic.twitter.com/zsa1p2KYvk

— DemirİnşaatB.Çekmece (@BuyukcekmeceBK) February 11, 2018

Moldoveanu a suferit o operație la genunchi din cauza căreia va absenta o perioadă de până la 6 luni. Astfel, Vlad Moldoveanu nu va fi prezent nici în următoarele două ferestre din campania de calificare pentru Mondialul din 2019.

În acest sezon, Vlad are medii de 6,9 puncte, 3,5 recuperări, 1,3 pase decisive și 0,8 intercepții, în 22,4 minute pe meci, în 14 partide jucate în prima ligă din Turcia, la capătul unui sezon în care românul a ratat mai multe meciuri din cauza accidentărilor și a avut un rol de specialist, de stretch four. De asemenea, Moldoveanu a strâns 8,7 puncte, 5,1 recuperări și 1,2 pase decisive în 12 partide la FIBA Europe Cup.

În cele două meciuri din preliminariile Mondialului din 2019, Vlad a strâns în tricolor 9 puncte și 4 recupeerări pe meci.

Cel mai probabil rolul său în rotația naționalei României va fi luat de Rolland Torok de la U-BT Cluj și de Titus Nicoară de la BCM U Pitești.  

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!