Stiri Vulturi

Superbet a afișat cotele pentru partida dintre România și Spania

Superbet a afișat cotele pentru partida dintre România și Spania

Superbet a afișat cotele pentru partida dintre România și campioana mondială, Spania. 

Evident că Spania pornește ca favorită clară în dueluri cu Vulturii, însă cei mai optimiști români pot să profite de o cotă de 15 la o eventuală victorie surpriză a naționalei antrenate de Tudor Costescu. Punctele pentru handicap sunt situate între intervalul 16,5 -20,5, astfel pentru o înfrângere a tricolorilor la sub 16,5 puncte avem cota 2,10, în timp ce o înfrângere sub 20,5 este cotată cu 1,70. Totalul de puncte marcate de ambele echipe variază între 148,5 și 152,5

În celălalt meci al Grupei A, Polonia pornește ca favorită în fața Israelului cu o cotă de 1,55 la victorie. O înfrângere a polonezilor este cotată cu 2,70. O partidă interesantă este derby-ul Grupei B dintre Italia și Rusia, unde nu există o favorită și ambele echipe sunt cotate cu 1,97 în cazul unei victorii, în timp ce un rezultat de egalitate la finalul celor 40 de minute are o cotă egală cu victoria României în partida cu Spania. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!