Stiri Vulturi

Tamir Blatt, aproape de Alba Berlin

Tamir Blatt, aproape de Alba Berlin

Tamir Blatt este aproape de a semna o înțelegere valabilă pe 3 ani cu campioana Germaniei, Alba Berlin. 

Fiul legendarului antrenor David Blatt, evoluează momentan pentru Hapoel Jerusalem. În actualul sezon competițional, acesta a fost folosit 22 de partide și a adunat medii statistice de 9,7 puncte, 1,7 recuperări și 6 pase decisive pentru un indice de 11,4 la eficiență. 

Conducătorul de joc a jucat în prima fereastră de calificare împotriva naționalei României. În partida câștigată de echipa sa împotriva Vulturilor, cu scorul de 87 la 64, baschetbalistul în vârstă de 23 de ani nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor, însă, și-a găsit colegii în mod decisiv de 7 ori. 

România urmează să primească vizita Israelului pe data de 18 februarie 2021, în etapa a 5-a a preliminariilor FIBA Eurobasket 2021.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!