Stiri Vulturi

Titus Nicoară: „O victorie ar însemna un nou pas important pentru a obţine calificarea”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.08.2014

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al României în victoria din Slovacia, scor 81-69. Acum, tricolorii se află în faţa unui nou duel extrem de important, la Sibiu, acolo unde va sosi reprezentativa similară a Suediei. Nicoară a vorbit despre acest meci cu suedezii, joc care contează pentru etapa a doua din cadrul campaniei de calificare la Campionatul European de anul viitor. 

„Moralul este unul ridicat după victoria din Slovacia, iar acum ne pregătim pentru un meci foarte intens contra Suediei. Este un meci foarte important şi cred că va fi foarte echilibrat până spre final. O victorie ar însemna un nou pas important pentru a obţine calificarea. Fiecare meci poate conta în economia grupei”, a declarat sportivul român pentru TotalBaschet

De asemenea, jucătorul naţionalei şi al Stelei, a transmis prin intermediul site-ului nostru un mesaj suporterilor naţionalei.

„Sper să ne susţină într-un număr cât mai mare la meciul cu Suedia, deoarece avem nevoie de sprijinul lor. Sunt convins că va fi o atmosferă incendiară şi alături de ei putem obţine un succes foarte important. Noi vom face totul pentru a reuşi acest lucu”, a încheiat Titus Nicoară. 

În duelul de duminică cu Slovacia, baschetbalistul originar din Oradea şi-a trecut în cont 20 de puncte şi 8 recuperări în 23 de minute petrecute pe parchet. 

Confruntarea dintre România şi Suedia va avea loc miercuri, 13 august, în Sala Transilvania din Sibiu, cu începere de la ora 19:00. Postul de televiziune DigiSport 3 va transmite disputa dintre cele două naţionale. 

*Foto: Denisa Popşor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!