Stiri Vulturi

Titus Nicoară, omul meciului dintre Slovacia și România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.08.2014

România a început cu dreptul campania de calificare pentru EuroBasket 2015. Tricolorii au învins în deplasare Slovacia după o revenire excelentă. Cel mai bun jucător al România, în prima partidă oficială a verii pentru echipa națională, a fost Titus Nicoară.

Vicecampionul României nu a început partida din primul minut, orădeanul neaflându-se în primii cinci jucători trimiși din start pe parchet de Marcel Țenter. Chiar și așa, Titus Nicoară a prins 22 de minute de joc în care a strâns 20 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. Extrema transferată în această vară de Steaua CSM a avut procentaje de 80% atât de la nivelul aruncărilor de 2 puncte (8/10) cât și de la linia de libere (4/5).

Titus Nicoară a avut din nou prestație la înălţime așa cum ne-a obișnuit și în Liga Națională de Baschet Masculin. Baschetbalistul în vârstă de 26 de ani a oferit din nou să fie constant pe întreaga perioadă a meciului și a purtat România spre prima victorie în preliminariile EuroBasket 2015.

foto: frbaschet (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Bravo Titus!
    Titus a prins un meci mare azi si a demonstrat ca este unul din liderii acestei generatii. Iti vom duce dorul cu siguranta la Oradea!

    cu 9 ani în urmă (11.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!