Stiri Vulturi

Toney Douglas, la naționala României?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.04.2019

toney douglas euroliga

Toney Douglas este probabil cel mai valoros baschetbalist care a trecut prin România în acest sezon. Fost jucător la Miami Heat, Golden State Warriors sau New York Knicks, Douglas a început actualul sezon la Sakarya, alături de care a jucat împotriva celor de la CSM CSU Oradea, în preliminariile FIBA Europe Cup.

Douglas a impresionat în România, în duelul contra campioanei României și a ajutat Sakarya să se califice mai departe. Problemele financiare au lovit din plin clubul turc, iar la finalul unii octombrie Douglas a trecut la Darussafaka, alături de care a jucat în Euroligă. Mai mult, în etapa a 29-a din cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, Douglas a fost MVP-ul rundei, după ce a reușit 26 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive în victoria obținută în fața celor de la Bayern Munchen, scor 92-87.

Sursele totalbaschet susțin că reprezentanții lui Douglas au rămas în contact cu oficialii FRB, după duelul din FIBA Europe Cup și sunt șanse importante ca veteranul de 33 de ani, cu 7 sezoane în NBA, să poată juca în tricoul naționalei României, cu începere chiar de la meciurile din august, pe care România le va disputa în precalificările FIBA EuroBasket 2021. Rămâne de văzut cum vor decurge negocierile între cele două părți.

*foto: montaj Valentin Todea

4 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Gluma
    1 APRILIE

    cu 5 ani în urmă (01.04.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    photoshop ultimul racnet
    :))
    cam toate deciziile frb par ca niste glume proaste. sper ca asta chiar sa fie o gluma a TB, nu una frb. altfel, mai luam inca doi din astia si avem o echipa de old boys super tare :))

    cu 5 ani în urmă (01.04.2019) Raspunde
  • RG :

    Nu
    Mai bine jucam doar cu romanii nostri. Eu unul nu simt ca sunt reprezentat de "romanul" Watson, chiar daca il apreciez ca jucator. Prefer sa fie romani, altfel nu vom creste niciodata.

    cu 5 ani în urmă (01.04.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Pacaleala sau nu, macar sa fi fost un strain mai tanar, sa ne poata ajuta pentru mai multi ani.

    cu 5 ani în urmă (01.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!