Stiri Vulturi

Tricolorii înving Suedia după o repriză de prelungiri

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.08.2014

Naționala de seniori a României a învins la Sibiu reprezentativa similară a Suediei la capătul unui meci care a avut nevoie de o repriză de prelungiri, scor final 77-72 (12-14, 16-11, 18-20, 20-21, 11-6). 

Cătălin Baciu cu 18 puncte, Andrei Mandache cu 16 și Mihai Silvășan cu 15 au fost cei mai buni jucători ai României în duelul cu Suedia. De cealaltă parte, din tabăra scandinavilor s-au remarcat Martin Pahlmblad cu 17 puncte și Jonathan Person cu 14.

În urma acestei victorii, trupa pregătită de Marcel Țenter ajunge la un bilanț de două victorii din două meciuri jucate în campania de calificare la Campionatul European din 2015. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului!

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari !
    Felicitari jucatorilor, bancii tehnice si in special SPECTATORILOR SIBIENI, care au incurajat exeplar echipa pe tot parcusul meciului ! Tenter a reusit sa motiveze jucatorii, sa-i mobilizeze reusind sa construiasca o echipa cu ATITUDINE.
    Excelenti pe faza ofensiva clujenii Baciu si Silvasan.
    Singura dezamagire Moldoveanu care mai are mult pana va deveni liderul acestei echipe. Cu 1-4 la libere si 0-6 la 3 pct atunci cand echipa are nevoie de tine in special in ofensiva poti distruge munca celorlalti. Sper sa se revanseze in meciurile viitoare

    cu 9 ani în urmă (13.08.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      Subscriu
      La intregul tau comentariu,cu un mic retus,n-as spune ca Moldoveanu e o dezamagire,dar nici nu este locomotiva echipei sau cu atat mai mult un jucator important pe plan international,asa cum se tot pompeaza.Aspectul extrem de important care rezulta din asta este ca mai multi baieti si-au ridicat nivelul jocului si pot ajuta echipa,ceea ce este realmente un castig important!

      cu 9 ani în urmă (14.08.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    BRAVO
    echipei, si in special lui Tenter care isi arata in sfarsit valoarea!

    cu 9 ani în urmă (13.08.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    ”U”BT
    Baciu 18pct + Mandache 16pct Silvasan 15pct = ”U”BT 49pct! 63.6% din puncte marcate de ”U”-isti !!!!

    cu 9 ani în urmă (14.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!