Stiri Vulturi

"Tricolorii" U20 au plecat spre Bosnia. "Suntem încrezători în șansele noastre"

Paul Olar

Paul Olar
08.07.2014

Reprezentativa U20 a României a plecat în cursul zilei de luni spre Bosnia, acolo unde se va desfășura Campionatul European rezervat Diviziei B. Trupa noastră va da piept cu nume tari precum Bosnia sau Belgia, însă selecționerul Hristu Șapera își păstrează optimismul.

Tehnicianul originar din București este mulțumit de aportul băieților săi la pregătire și speră că "tricolorii" vor impresiona pe pământ ex-iugoslav.

"Vom merge la Sarajevo încrezători în șansele noastre și dispuși să facem toate eforturile pentru a câștiga fiecare meci. Este adevărat că vom întâlni adversari dificili și cred că numai prin disciplină și prin forța grupului vom putea face o figură frumoasă. Bosnia, țara gazdă, precum și Estonia, formație care a jucat în prima divizie anul trecut, au prima șansă. De asemenea, cunoaștem echipa Belgiei și pe cea a Portugaliei, cu care am jucat anul trecut, și cu siguranță vor avea un cuvânt greu de spus. Schimbarea de generație va influența jocul echipelor, dar sunt multe lucruri care nu se pot estima de pe acum." A spus Șapera, potrivit frbaschet.ro

Referitor la punctele tari ale României, antrenorul lui BCM U Pitești a precizat următoarele:

"Jucătorii pe care îi avem în lot sunt de valori apropiate, ceea ce poate reprezenta un avantaj pentru noi. Din păcate, nu toți jucătorii convocați au venit la lot, dar eu mă bazez pe jucătorii care sunt aici, pe dorința și pe entuziasmul lor de a face parte din echipă națională și de a reprezenta România la un Campionat European. Îmi plac caracterele celor pe care îi am în pregătire și mă bazez pe acest lucru și pe munca depusă acum pentru a formă o echipă unită și arțăgoasă. O problemă mare este faptul că jucătorii noștrii nu prind minute la echipele lor de club. Sunt și probleme de natură tehnico-tactică, dar prin dorință și luptă vom încerca să le compensăm." A declarat tehnicianul, conform sursei amintite anterior.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!