Stiri Vulturi

Tudor Costescu, înainte de meciul cu Israel: „Ne asteaptă un meci complicat, fără îndoiala că Israel va caută să consolideze acel rezultat bun din Polonia”

Tudor Costescu, înainte de meciul cu Israel: „Ne asteaptă un meci complicat, fără îndoiala că Israel va caută să consolideze acel rezultat bun din Polonia”

Antrenorul naționalei României, Tudor Costescu, a prefațat pentru frbaschet.ro partida din cursul zilei de astăzi, 24 februarie, în compania Israelului. 

Costescu a ținut să menționeze importanța partidei, dar și faptul că se aștepta ca naționala Israelui să mizeze pe cei doi jucători angrenați în Euroligă, jucători care nu au fost la dispoziția lotului pentru partida cu Polonia. 

Am avut doar câteva zile la dispoziție și pentru a ne pregăti pentru această deplasare importantă din Israel. Am realizat cu toții ce înseamna nivelul de joc in această grupă, iar in această perioadă am căutat să ne refacem fizic, să corectam erorile din meciul cu Spania si să putem evolua la nivel maxim la Tel Aviv, cu o națională a Israelului care, după rezultatul din Polonia, a devenit favorită la calificare, alături de Spania. Ne asteaptă un meci complicat, fără îndoiala că Israel va caută sa consolideze acel rezultat bun din Polonia. Din informațiile noastre, ne asteptăm ca în lot, pentru meciul cu noi, să apara și cei doi jucători de la Maccabi Fox Tel Aviv, Avdija si Jake Cohen, care nu au putut juca in Polonia din cauză ca au avut etapă în Euroligă.

De asemenea, selecționerul a explicat de ce l-a ales pe Giordan Watson în detrimentul lui Kris Richard, unul dintre cei mai eficienți jucători ai echipei în partida cu campioana mondială, Spania. 

Israelul e cu totul alt profil de echipă decât Spania. Vom fi supuși unui pressing agresiv și de aceea avem nevoie de un conducător de joc cu experiență, așa cum e Giordan Watson.

În afară de înlocuirea lui Richard cu Watson, Costescu a mai operat și alte două modificări în lotul de 12 jucători al naționalei pentru partida împotriva Israelului de astăzi, 24 februarie, ora 19:00. 

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!