Stiri Vulturi

Tudor Costescu: "O atmosferă deosebită şi în sală şi în sânul echipei"

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
22.02.2019

Tudor Costescu

Deşi s-a impus cu 65-53, România a ratat şansa de a ajunge direct în grupele de calificare pentru Eurobasket 2021. Totuși, Tudor Costescu e mulţumit de prestaţia jucătorilor convocaţi la partida împotriva Macedoniei:

"Ştiam că avem o misiune extrem de dificilă dar jucând foarte bine am putut să sperăm până la final. Au nişte jucători extrem de experimentaţi şi practic asta ne-a costat pe final. Deşi 39 de minute am fost mai buni şi am înţeles că trebuie să facem paşi mici dar tot timpul înainte ca să refacem diferenţa, din păcate practic ultimul minut ne-a costat foarte tare după ce am evoluat foarte foarte bine."

Întrebat dacă se poate invoca ghinionul pentru ratările de final acesta a pus ratările decisive pe seama presiunii rezultatului:

"N-aş spune că a fost neşansă, au fost nişte aruncări din punctul meu de vedere, nişte emoţii şi nişte decizii prost luate pe final însă e mai puţin important. Nu vreau să spunem că avem părţi negative în acest meci este o victorie împotriva unei echipe prestigioase. A fost o evoluţie deosebită a băieţilor, nu am decât cuvinte de laudă pentru modul în care au luptat. "

Antrenorul "Vulturilor" are aşteptări pozitive de la următoarea fază a campaniei de calificare pentru Eurobasket:

"O atmosferă deosebită şi în sală şi în sânul echipei şi asta nu poate decât să ne dea speranţe. Aşa cum am spus nu ştiu dacă era momentul ca noi să intrăm direct în grupele pentru calificări. Din punct de vedere al maturităţii poate că meciurile din vară în care vom ajunge ne vor îndreptăţi să fim prezenţi! Să vedem adversarii în funcţie de meciurile care se desfăşoară acum (n.r după meciurile de joi seara, s-a stabilit că adversarii vor fi Cipru și Slovacia) dar indiferent de numele lor aş vrea ca din vară să ne atingem obiectivul de performanţă şi anume accederea în grupele pentru calificarea la Eurobasket 2021."

Sursa foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!