Stiri Vulturi

Tudor Costescu: „Sunt extrem de dezamăgit de modul în care echipa s-a comportat în ultimele 15 minute”

Tudor Costescu: „Sunt extrem de dezamăgit de modul în care echipa s-a comportat în ultimele 15 minute”

România a pierdut în Israel cu scorul de 87 la 63. 

Tudor Costescu a participat la conferința de presă de după partidă, unde s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul prestat de echipa sa, în special de modul în care jucătorii săi au tratat ultimele 15 minute ale partidei. 

Nu am reușit să corectăm anumite erori în evoluția noastră, astfel adversarii au reușit să se distanțeze la o diferență destul de greu de recuperat. Am fost lipsiți de energie și total în afara ritmului de joc în ultimele 15 minute, am fost depășiți și la interior și la exterior. Am jucat lent și ne-am expus prea mult pe atacurile lor poziționale. E un meci în deplasare, însă sunt extrem de dezamăgit de modul în care echipa s-a comportat în ultimele 15 minute. Sincer speram ca după primul meci din această grupă, cel împotriva Spaniei, să prestăm un baschet mai calitate. 

Vulturii au fost depășiti în sfertul decisiv cu scorul de 22 la 7, după ce în primele 25 de minute de joc au oferit o replică destul de solidă Israelului. 

După primele două meciuri din prima fereastră de calificare pentru Campionatul European de Baschet din 2021, naționala noastră se situează pe ultima poziție în Grupa A, în timp ce adversara ei de astăzi se află pe primul loc cu două victorii din două partide. Spania și Polonia, celelalte două echipe ale grupei, se află la egalitate de puncte, pe locurile 2 și 3, cu o victorie și o înfrângere. 

*foto: fiba.basketball 

 

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Haha
    Foarte simpatic Costescu...
    Un discurs rece, superior, de parcă echipa a jucat de capul ei, iar el doar a văzut meciul la televizor.
    Bravo, cu el și onor Biroul Federal, viitor de aur are baschetul românesc.

    cu 4 ani în urmă (25.02.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Costescu
    si frustrarile personale.
    Asa se intampla cand ai ambitii prostesti, cand vrei sa joci cu Maciuca sau Orbeanu, dar lasi acasa un Torok sau Kuti sau Baciu, jucatori cu mult mai multa experienta si care te-ar fi ajutat mult mai mult. S-a vazut ce actiuni prostesti au avut unii tricolori, Dar nu te pui cu orgoliul omului

    cu 4 ani în urmă (25.02.2020)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      Costescu
      Costescu nu este antrenor, este doar un munte de orgoliu acoperit cu vendete personale..... Dacă nu a reușit să le facă rău lui Kuti și Torok a zis că nu îi mai convoacă la națională și cu asta îi învață el minte(Torok printre altele este și cetățean maghiar) , vorba aia s-a supărat că ciobanul pe turmă sau mai precis că ciobanul pe mioara favorită!

      cu 4 ani în urmă (25.02.2020)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    acum nu ma
    transform eu in avocatul diavolului. nici mie nu-mi place tipul, nici ca om, nici ca antrenor. dar nu putem spune ca ar fi rupt muntii cu kuti si torok. luam bataie oricum de la toata lumea din grupa asta. dar chiar sa convoci pe popa, care pare ca-i prima data cand pune mana pe minge sau pe tibarna care ii accidentat toata cariera, sta cu genunchiera aia de cand il stiu, e penibil nene. penibil.
    nivelul jucatorilor romani e foarte foarte scazut. si nici nu vad nimic din urma. asta e, trebuie sa intelegem ca baschetul nu este un sport cu traditie in romania si ca daca vom creste vreodata, o vom face ca urmare a unei strategii si a unor investitii facute cu cap. momentan nu sunt nici investitiile iar capul e putred.
    ca sa nu mai zic ca si naturalizatii joaca din pix asa, zici ca ne fac o favoare.

    cu 4 ani în urmă (25.02.2020)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      studentU
      Bravo,ce s-o mai plimbam,ai pus punctul pe i!Cu miiici exceptii practicantii de baschet din Romania,ca jucatori nu pot sa le spun,difera substantial de amatorii care joaca de placere prin diverse sali de liceu doar prin constanta pregatirii si activitatii specifice,Orbeanu,Popa si multi altii fiind niste glume la nivel de profesionism.Cum la fel de adevarat este ca pestele de la cap se impute,o federatie de diletanti,pusi doar pe capatuire,fara nici cel mai vag program coerent de dezvoltare a acestui sport,doar lupi paznici la stana unui campionat cenusiu,pe care il urmarim doar din dragoste fata de acest sport si lipsa de alternative serioase,caci mai tot sportul romanesc a ajuns o ruina...

      cu 4 ani în urmă (25.02.2020)
    • BC CSU Sibiu DND:

      In principiu aveți dreptate
      FRB nu inspira cea mai mare încredere în ceea ce privește competența și profesionalismul, de antrenor nu mai vorbesc (din punctul meu de vedere) în schimb cred că nu avem o echipă națională chiar așa slabă (dacă e completa), băieți tineri care au potențial de creștere. K. R mult mai bun și util decât G. W pt echipa noastră. Eu sper la un restart la "vârf" și aștept niște meciuri mai bune odată cu tot lotul "valid". Hai România!

      cu 4 ani în urmă (26.02.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!