Stiri Vulturi

U16M. Amicale cu Ungaria și Macedonia

Costin Marinescu

Costin Marinescu
13.07.2013

După partida de sâmbătă cu Israel (ora 12, Arena de Baschet), lotul U16 masculin al României va pleca la Tg. Mureș unde va continua pregătirea în vederea participării la Campionatul European Divizia B de la Sarajevo.

Pe 18 și 19 iulie, Kuti Nandor&Co se vor deplasa în Ungaria unde vor susține două partide amicale în compania selecționatei similare a țării gazdă.

La întoarcerea în România, lotul va merge la Turnu Severin unde vor rămâne până în momentul plecării spre Sarajevo. La Turnu severin, echipa va mai susține două partide amicale în compania Macedoniei.

CE U16 masculin va avea loc între 8 și 18 augut. România a fost repartizată în grupa B, alături de Irlanda, Elveția, Anglia și Slovenia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!