Stiri Vulturi

U16M. România, înfrângere în primul meci de verificare cu Israel

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.07.2013

Selecționata U16 masculin a pierdut primul meci de verificare din campania de pregătire a participării la Campionatul European Divizia B dedicat acestei categorii de vârstă.

Echipa antrenată de George Trif și Bogdan Lavric a fost învinsă cu 92 - 68 (27-17, 18-22, 21-14, 26-15) de către selecționata similară a Israelului.

Staff-ul României a rulat 15 jucători. Din lotul U16 masculin prezentat de TotalBaschet.ro, au lipsit Rareș Uță, Vlad Petrea și Amadeo Casale.

Din păcate, chiar dacă s-a ținut statistică oficială, aceasta nu este relevantă decât în privința procentajelor. Softul nu a permis introducerea tuturor celor 15 jucători folosiți de antrenorul român, de aici și neconcordanțele statistice față de realitatea din teren.

Din punct de vedere al procentajelor, România a marcat 13/31 - 41% la aruncările de 2 puncte, 6/10 - 60% la aruncările de la mare distanță, 24/31 - 77.4% libere. Tricolorii au recuperat 25 mingi, au reușit 9 intercepții și au pierdut de 12 ori posesia.

Vineri, de la ora 17, și sâmbătă, de la ora 10, la Arena de Baschet, vor avea loc următoarele două partide de verificare ale României, tot în compania Israelului.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Repetitia este mama invataturii
    Eu zic sa ii batem pana jucam. Sau viceversa. Cred ca acesta este motivul pentru care s-au programat trei meciuri. Dar daca nu inregistram nicio victorie mai programam o tripla cu Istraelul? Iar cei trei jucatori nu au lipsit de bunavoie ci nu au fost convocati. Cel putin asa stiu eu. Hai ca ne vedem si astazi in sala. S-avem noroc!!!

    cu 10 ani în urmă (12.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Pedeapsa
    Israel, Israel, Israel,...,Israel,de 100 de ori Israel.

    cu 10 ani în urmă (12.07.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    gregorie
    Cam mare diferenta, ma asteptam la altceva din partea acestei generatii. Poate scrieti cateva randuri daca vedeti meciurile. Multumesc

    cu 10 ani în urmă (12.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!