Stiri Vulturi

U18M. România, fără Mehmet Hortoglu la Europene

Paul Olar

Paul Olar
16.07.2013

Un nou ghinion pentru naționala României înainte de începerea Campionatului European U 18 de la Strumica. Mehmet Hortoglu, unul dintre cei mai importanți "tricolori" la edițiile anterioare, a suferit o accidentare și va rata întrecerea din Macedonia.

Contactat de către Total Baschet, sportivul de origine turcă a precizat că este vorba de o problemă la gleznă, tânărul mărturisind printre altele că își dorește să revină în țară în stagiunea viitoare.

"Din păcate am suferit o accidentare la gleznă, mai exact tendinită/bursită/hematom și nu o să fiu prezent la Europene. Totuși, voi fi alături de băieți și de staff de acasă și o să le țin pumnii strânși. Sper să ne îndeplinim obiectivul, eu am mare încredere în ei. Cât despre accidentare, o să mă țină departe de parchet încă cel puțin două săptămâni. Sper să mă întorc de această dată acasă în sezonul următor și să joc cât mai bine."

Hortoglu a reprezentat țara noastră la Campionatul European U 16 masculin din 2010 și 2011, respectiv Campionatul European U 18 din 2012. Cea mai bună prestație a sa a fost acum doi ani, când sportivul bucureștean a înregistrat medii de 12.8 puncte, 4.8 recuperări și 1.3 pase decisive. Mehmet a evoluat în străinătate la Galatasaray Istanbul și Canarias Basketball Academy (Spania).

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!