Stiri Vulturi

UCAM Murcia a câștigat partida de pe terenul lui Bilbao Basket

UCAM Murcia a câștigat partida de pe terenul lui Bilbao Basket

UCAM Murcia a câștigat partida de pe terenul lui Bilbao Basket cu scorul de 73 la 63, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a Ligii ACB. 

Emanuel Cățe a început partida din postura de rezervă, însă a foar al doilea cel mai bun marcator al echipei. Internaționalul român a strâns aproximativ 19 minute de joc și a contribuit cu 12 puncte (4/6 la două puncte și 4/4 la linia de pedeapsă), 6 recuperări (4 ofensive) și o pasă decisivă pentru un indice de 17 unități la eficiență.

Coner Frankamp a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător de pe teren, coechipierul lui Cățe a totalizat 23 puncte pentru un indice de 20 de unități la eficiență. 

În urma acestui rezultat, UCAM Murcia are 5-5 la general și ocupă locul 9 în clasament. Bilbao traversează un sezon foarte slab, formația antrenată de fostul internațional spaniol Alex Mumbru are 1-8 la general și este pe ultimul loc în primul eșalon spaniol. 

Înainte de partidele naționalei României cu Polonia și Spania, UCAM Murcia și Cățe mai au de disputat o partidă, programată pe 21 noiembrie, pe teren propriu cu Fuenlabrada. 

*foto: facebook/ UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!