Stiri Vulturi

UCAM Murcia a reușit a doua victorie stagională în Liga ACB

UCAM Murcia a reușit a doua victorie stagională în Liga ACB

UCAM Murcia a reușit să câștige al doilea meci în actualul sezon din Liga ACB, după ce elevii lui Sito Alonso au trecut de Casademont Zaragoza, scor 89-73.

Murcia nu a dat nicio șansă adversarului și a dominat pe tabela de scor încă din primul sfert, în care spaniolii conduceau cu 25-12. La pauză au avut un avantaj de 14 puncte (49-35) și în cele din urmă s-au impus la 16 puncte.

Murcia a avut o seară excelentă de la trei puncte, unde a reușit să marcheze 18 trițe, pentru un procentaj de 43%. La acestea elevii lui Sito Alonso au adăugat și 16 recuperări ofensive, facând ca o posibilă revenire a Zaragozei să fie aproape imposibilă.

Internaționalul român Emi Cățe a bifat 14 minute și 11 secunde de joc. El a înscris 2 puncte cu o recuperare, o pasă decisive și 1/3 din acțiune.

Askia Booker a fost cel mai bun marcator pentru UCAM Murcia, cu 21 puncte, Jarrell Eddie a înscris 20 puncte, iar Rafael Freire Luz a terminat cu 19 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru învingători. De partea cealaltă, DJ Seeley a reușit 25 puncte, 8 recuperări, iar Nicolas Brussino a adăugat 18 puncte pentru Zaragoza.

UCAM Murcia a ajuns astfel la 2-1 în Liga ACB după trei runde.

*foto: facebook UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!