Stiri Vulturi

UCAM Murcia a suferit a treia înfrângere la rând în Liga ACB

UCAM Murcia a suferit a treia înfrângere la rând în Liga ACB

UCAM Murcia a pierdut în deplasarea de pe terenul lui Surne Bilbao Basket din etapa a 30-a a Ligii ACB, scor 77-78, prin rezultatul de sâmbătă seara (23.04) ajungând la trei eșecuri consecutive în campionat.

Primele minute ale întâlnirii au decurs sub semnul echilibrului, Bilbao prinzând apoi un run de 10-1 și de la 8-10 s-a dus la 18-11, la finalul sfertului inaugural având 21-15. Gazdele au putut să-și formeze un avantaj format din două cifre în multiple rânduri, ultima dată la 43-33 înaintea pauzei.

Murcia a recuperat un deficit de 12 puncte și de la 54-42 pentru Bilbao a întors pentru 56-54, run-ul prelungindu-se pentru 20-3 și echipa lui Emanuel Cățe avea să intre cu 62-57 în parțialul final. UCAM Murcia s-a desprins la 66-57, de unde Bilbao a egalat (68-68) și n-a fost condusă în minutele rămase până la încheierea jocului, pentru a se impune cu 78-77.

Emi Cățe a intrat de pe bancă și a totalizat 18 minute, perioadă în care a pus 3 puncte pe tabelă, alături de 5 recuperări (toate defensive) și o pasă decisivă. Internaționalul român a comis două greșeli personale și a încheiat cu 1/4 la nivelul aruncărilor respectiv 1/1 de la linia de fault.

Murcia coboară la 15-15 în Liga ACB și este pe locul 9, primul care nu duce în playoff. Ocupanta poziției a opta, Bitci Baskonia, are 16-13 bilanț.

Următorul meci pentru UCAM Murcia o să fie duminică, 1 mai, pe teren propriu împotriva lui Monbus Obradoiro.

*foto: Murcia Plaza

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!