Stiri Vulturi

UCAM Murcia, învinsă la o posesie diferență de FC Barcelona

UCAM Murcia, învinsă la o posesie diferență de FC Barcelona

UCAM Murcia a cedat pe teren propriu disputa din etapa a 22-a a Ligii ACB împotriva lui FC Barcelona, scor 87 la 89 marți seara (29.03). Catalanii au revenit de la -17 și i-au provocat Murciei al doilea eșec consecutiv în campionat.

Echipa lui Emanuel Cățe a avut un start excelent de partidă și a condus în primul sfert chiar și cu 25-8, diferența maximă înregistrată în partidă. După 27-16 la finalul sfertului inaugural pentru gazde, Barca a putut egala situația nu cu mult înaintea pauzei, 42-42, dar la cabine s-a intrat cu 46-42 pentru Murcia.

Amfitrionii s-au aflat în avantaj până la 60-59 în sfertul al treilea, de unde catalanii au întors situația și aveau să intre cu 64-60 în parțialul decisiv. FC Barcelona n-a cedat niciodată conducerea în ultimele 10 minute, formându-și un avantaj de cel mult șase puncte (78-72), pentru ca în cele din urmă diferența să fie de o singură posesie, 89-87.

Emi Cățe a prins doar puțin peste 4 minute în acest meci, perioadă în care a contribuit cu 2 puncte și 3 recuperări, având +3 la +/- și un indice al eficienței de 5 unități.

Nikola Mirotic a fost omul partidei, lipsindu-i o recuperare pentru double-double, jucătorul Barcelonei terminând cu 30 de puncte și 9 recuperări. Jordan Davis a contribuit cu 19 puncte, 4 assist-uri și 3 recuperări pentru Murcia.

După această înfrângere, UCAM Murcia a coborât la 13-12 în Liga ACB și ocupă poziția a opta.

*foto: laverdad.es

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!