Stiri Vulturi

UCAM Murcia primește aproape 50 de puncte în repriza secundă și pierde pe terenul lui Real Madrid

UCAM Murcia primește aproape 50 de puncte în repriza secundă și pierde pe terenul lui Real Madrid

UCAM Murcia a cedat pe terenul lui Real Madrid miercuri seara (11.05) în etapa a 33-a a Ligii ACB, scor 69-90, diferența făcându-se în repriza secundă, perioadă în care madrilenii au marcat aproape 50 de puncte.

Murcia a început curajos și avea 6-0 în urma primelor atacuri, avantajul păstrându-se în mare parte din sfertul inaugural, pe care echipa lui Emi Cățe l-a câștigat cu 21-19. Real Madrid a egalat situația și a venit în față la 25-23, ulterior punând două posesii între la 35-29, diferența maximă în favoarea grupării blanco în prima repriză fiind de șapte puncte (41-34).

Realul s-a putut desprinde în mod decisiv în sfertul trei, perioadă în care a încasat 12 puncte și conducea cu 68-49 la finalul parțialului, în ultimele 10 minute ajungându-se și la +20 în favoarea madrilenilor, care au câștigat cu 90 la 69.

Emanuel Cățe a prins 17 minute pe parchet în acest duel, contribuind cu 8 puncte (2/4 de 2 puncte, 1/1 de la distanță și 1/1 de la linia de fault) și 5 recuperări pentru Murcia.

James Webb a avut 12 puncte și 4 recuperări, fiind principalul marcator al Murciei, iar Walter Tavares s-a remarcat cu 14 puncte și 9 recuperări pentru Real.

Murcia coboară la 16-17 și se menține pe locul 9 în Liga ACB, dar poate prinde încă ultimul loc de playoff datorită înfrângerii lui Gran Canaria de pe terenul lui Betis Sevilla. În ultima rundă echipa lui Emi Cățe trebuie să câștige acasă (14 mai, ora 21.45) împotriva lui Casademont Zaragoza și Gran Canaria să cedeze în confruntarea cu Real Madrid. Orice alt rezultat o ține pe Murcia sub zona locurilor de playoff.

*foto: acb.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!