Stiri Vulturi

UCAM Murcia, victorie de efect cu FC Barcelona în Liga ACB

UCAM Murcia, victorie de efect cu FC Barcelona în Liga ACB

UCAM Murcia, echipa internaţionalului român Emanuel Căţe, a reuşit o victorie importantă pe teren propriu în Liga ACB, în faţa celor de la FC Barcelona, scor 77-73.

Murcia a început excelent partida şi conducea după primul sfert cu 29-15. Barcelona a câştigat toate celelalte sferturi, 16-14, 18-16, 24-18. Nick Calathes îi adusese pe catalani la două puncte cu 1:32 rămas de jucat (71-73), dar Murcia a ţinut cu dinţii şi a obţinut victoria în faţa catalanilor.

Jordan Davis a fost cel mai bun jucător al Murciei, cu 27 de puncte, 10/12 de la 2 puncte şi 1/2 de la 3 puncte. De partea cealaltă, Nikola Mirotic a înscris 19 puncte cu 6 recuperări, în timp ce Cory Higgins a înscris 14 puncte.
Emanuel Căţe a venit de pe bancă pentru Murcia, a jucat 15:54 minute şi a contribuit şi el cu 6 puncte şi 5 recuperări, din care patru ofensive. El a avut 2/3 reuşite din acţiune, 2/4 de la libere şi +6 indice al eficienţei.

 

💯♥️ Buenas noches. #CienPorCienCorazón

Posted by UCAM Murcia CB on Tuesday, October 27, 2020

În acest sezon, Emi are medii de 6,7 puncte şi 4,1 recuperări (2 ofensive) în 15:54 minute, cu 58,3% din acţiune şi 76,5% de la libere. El a jucat în toate cele şapte partide ale Murciei.

După această victorie, UCAM Murcia ajunge la un palmares de 4 victorii şi 3 înfrângeri şi se află la egaliltate cu alte trei echipe pe locul 7 în clasamentul Ligii ACB. Asta în timp ce Barcelona a coborât la 5-2, pe locul trei în prima ligă spaniolă.

*foto: facebook UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!