Stiri Vulturi

UCAM Murcia, victorie impresionantă cu Baskonia

UCAM Murcia, victorie impresionantă cu Baskonia

UCAM Murcia a reușit o victorie extrem de importantă pe teren propriu, în runda a 30-a din Liga ACB, în fața celor de la Baskonia, scor 92-87.

După un început de meci în care Baskonia a avut inițiativa (16-8), gazdele au revenit treptat în joc, în special prin Taylor și Davis. La pauză trupa antrenată de Sito Alonso conducea la 4 puncte, scor 44-40. Baskonia a revenit însă de la vestiar și a câștigat sfertul trei la 5 puncte (18-23). Mai mult, în sfertul au avut chiar și un avantaj de 9 puncte (75-66). Dar Murcia a răspuns cu un run de 12-1, Baskonia a egalat la 78, iar Murcia a ratat șansa victoriei în timpul regulamentar. Nu a fost însă nicio problemă, pentru că trupa lui Emi Cățe s-a impus în overtime cu 14-9, grație și a celor 8 puncte consecutive înscrise de Isaiah Taylor.

Jordan Davis a marcat 29 de puncte pentru învingători, Isaiah Taylor a înscris 21 de puncte și 9 pase decisive, în timp ce Augusto Lima și James Webb au înscris fiecare câte 12 puncte.

De partea cealaltă, Rokas Giedraitis a marcat 18 puncte, Alec Peters 17 și Zoran Dragic 12.

Internaționalul român Emi Cățe a început partida de pe bancă și a adunat 3 puncte, o recuperare, cu 0/2 de la 2 puncte și 1/1 de la 3 puncte.

În acest sezon Emi are medii de 6,4 puncte și 4,5 recuperări, în 16:05 minute pe partidă, totul pentru un indice al eficienței de +8,4.

UCAM Murcia obține astfel a treia victorie din ultimele patru meciuri și ajunge la 11-17, fiind pe locul 12 în Liga ACB, în timp ce Baskonia rămâne pe locul 4, cu un palmares de 21-8.

*foto: facebook UCAM Murcia CB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!