Stiri Vulturi

Ungaria reușește revanșa în cel de-al doilea amical în compania României

Dan Oancia

Dan Oancia
14.06.2014

A doua partidă amicală din cadrul celor patru pe care România le va disputa în compania Ungariei s-a încheiat cu o înfrângere a tricolorelor, după ce în prima dispută acestea au reușit să câștige cu scorul de 87-79, în special datorită sfertului trei foarte bun.

După înfrângerea pe care Ungaria a suferit-o în primul meci, jucătoarele au intrat mult mai decise pe parchet în cea de-a doua întâlnire, astfel că după primul sfert scorul a fost 24-8, iar surpriza e și mai mare având în vedere că după primul sfert al primei întâlniri, tabela arăta 22-21 în favoarea României.

Cea mai bună marcatoare a tricolorelor a fost Gabriela Mărginean cu 12 puncte și șase recuperări, fiind și jucătoarea care a acumulat cele mai multe minute pe parchet, 25, având și un procentaj de 50% (2/4), din spatele semicercului. Mărginean a fost secondată de Annemarie Părău și Elisabeth Pavel, ambele cu 10 puncte reușite, prima dintre ele având și cel mai bun procentaj de la două puncte din echipa României, 67% (4/6).

Sfertul secund a fost cel care a reprezentat tresărirea de orgoliu a româncelor după primul sfert extrem de slab făcut, fiind câștigat cu 24-15, astfel că la "pauza mare" diferența dintre cele două echipe era remediabilă, 39-32 în favoarea unguroaicelor. În pofida acestei reveniri, România nu a mai avut forța să întoarcă soarta celui de-al doilea amical ungaro-român, diferența de scor de la final fiind aceeași ca și la prima intrare la cabine, 7 puncte diferență.

De la echipa gazdă cele mai bune marcatoare au fost Bettina Bozoki cu 15 puncte și șase recuperări și Katalin Honti cu 15 puncte, cinci recuperări și trei pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!