Stiri Vulturi

Universiada 2013 - Țibîrnă, cel mai bun jucător al României în partida cu Lituania

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.07.2013

 

Bogdan Țibîrnă a încheiat turneul de baschet masculin de la Jocurile Mondiale Universitare 2013 cu un nou joc bun, cel puțin din punct de vedere statistic. În pofida evoluției sale, România a fost depășită de Lituania cu scorul de 87-50, în meciul pentru locul 5.

Deși nu a fost titularizat, Țibîrnă a fost cel mai eficient și cel mai bun marcator al formației pregătite de către Tudor Costescu în această partidă. În 22 minute de joc, Bogdan a avut 8/11 la aruncările de două puncte, 0/4 la trei puncte pentru un total de 16 puncte. A adăugat 3 recuperări și două intercepții, fără posesie pierdută pentru un coeficient de 14 la eficiență.

De notat că Bogdan Țibîrnă a fost singurul jucător din echipa României cu peste 10 puncte marcate și peste 10 la eficiență în partida cu Lituania.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!