Stiri Vulturi

Universiada 2013 - Țibîrnă, double-double și 34 la eficiență în victoria cu Mexic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.07.2013

Bogdan Țibîrnă a realizat cel de-al doilea său double-doule la Jocurile Mondiale Universitare. Pivotul reprezentaticei tricolore a avut o contribuție majoră la victoria repurtată asupra Mexicului, scor 76-67, în grupa preliminară a turneului de la Kazan.

În 31 minute de joc, Țibîrnă a avut 6/9 la aruncările de două puncte, 2/4 la trei puncte și 4/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 22 puncte. A adăugat 12 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și două capace cu o posesi pierdute pentru un indice de 34 la eficiență.

De notat că Bogdan a fost cel mai bun recuperator, al doilea marcator și a stabilit recorduri personale la aceste două capitole statistice precum și la eficiență în cadrul turneului din Rusia.

În urma acestui rezultat echipa România și-a asigurat locul în sferturile de finală ale turneului de baschet, lucru ce vine să egaleze (cel puțin) rezultatul obținut la Shenzhen, în urmă cu doi ani, la precedenta ediție.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!