Stiri Vulturi

Vedran Bosnic: “Țin să felicit România pentru că a câștigat partida”

Paul Olar, Bogdan Isailă

Paul Olar, Bogdan Isailă
13.08.2014

Antrenorul principal al Suediei, Vedran Bosnic, a oferit o declarație imediat după încheierea partidei dintre selecționata sa și România. Tehnicianul spune că meciul dintre cele două echipe a fost unul extrem de strâns și că doar câteva detalii au făcut diferența. Bosnic spune că acum pentru echipa sa este primordială o victorie în Slovacia și abia apoi se vor gândi din nou la lupta pentru locul doi:

„Cred că a fost un meci interesant pentru ambele echipe. Un meci foarte strâns în care România a jucat foarte agresiv. Cred că am făcut multe lucruri bune în defensivă împotriva lor, am revenit în joc, am avut 5 puncte avans înaintea ultimului minut și plus 2 în ultimele 8 secunde dar am făcut câteva greșeli și le-am permis să reintre în joc. În prelungiri, am revenit de la 6-0 și am avut șansa unei aruncări pentru un nou overtime. Un meci foarte strâns dar țin să felicit România pentru că a câștigat partida. Cred că vom lupta împreună pentru poziția a doua în grupă. Trebuie să continuăm să luptăm.

Mergem în Slovacia, trebuie să ne concentrăm la maxim asupra fiecărui meci. Avem o echipă tânără care are multe de învățat și trebuie să tragem pentru a ajunge la un nivel foarte ridicat. Trebuie să continuăm, să continuăm să luptăm și să învingem Slovacia.”

Întrebat cine pleacă cu prima șansă pentru un loc secund în Grupa F, care a duce la EuroBasket 2015, Vedran Bosnic a dat România drept favorită în detrimentul echipei sale:

„În acest moment România. Dacă vom câștiga următorul meci vom fi foarte aproape dar ei deja au învins în Slovacia, au câștigat acest meci, au două victorii, noi niciuna dar dacă învingem Slovacia în meciul următor și vom învinge România acasă la mai mult de 5 puncte, com avea șanse.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!