Stiri Vulturi

Victorie importantă pentru UCAM Murcia în cursa pentru playoff-ul Ligii ACB

Victorie importantă pentru UCAM Murcia în cursa pentru playoff-ul Ligii ACB

UCAM Murcia a întrerupt o serie de trei înfrângeri în Liga ACB și a putut câștiga pe teren propriu confruntarea cu Obradoiro CAB din etapa a 31-a, într-un meci disputat duminică (01.05). Echipa lui Emanuel Cățe s-a impus cu 98 la 80 și este pe loc de playoff.

Obradoiro a început cu 10-0 partida și a avut un avantaj constant de două-trei posesii pe parcursul sfertului inaugural, în care conducea cu 22-18. Murcia a replicat cu 33 de puncte marcate în următoarele 10 minute și a intrat la cabine cu 51-39, ecartul crescând la +19 pe parcursul celui de-al treilea sfert (63-44). UCAM Murcia a condus cu cel mult +28 în această partidă, la 97-69 și a câștigat în cele din urmă cu 98-80.

Emanuel Cățe a prins peste 20 de minute pe parchet venind de pe bancă, perioadă în care a terminat cu 8 puncte, 7 recuperări (6 defensive) pentru +35 la +/-. Internaționalul român a avut 3/7 din acțiune și 2/2 de la linia de fault.

Thaddeus McFadden a totalizat 18 puncte și 4 pase decisive pentru învingători, iar Henry Ellenson a reușit 19 puncte și 8 recuperări pentru Obradoiro.

Murcia are 16-15 bilanț în acest moment și stă pe locul 8 în campionatul Spaniei. Următorul meci pentru echipa lui Cățe va fi împotriva lui Joventut Badalona, pe teren propriu, pe 8 mai.

*foto: laopiniondemurcia.es

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!