Stiri Vulturi

Victorie în deplasare pentru Alexandru Olah

Victorie în deplasare pentru Alexandru Olah

Alexandru Olah și Vlad Moldoveanu au disputat partide pentru echipele lor de club la finele acestei săptămâni. Echipa lui Olah a reușit o victorie în deplasare, în timp ce Ifaistos, echipa pentru care joacă Vlad Moldoveanu, a suferit a treia înfrângere consecutivă în primul eșalon elen. 

  • Duminică, 3 noiembrie, în cadrul etapei a șaptea a LEB Oro, Leche Rio Breogan a triumfat pe terenul lui Coviran Granada cu scorul de 88-83.

Alex Olah a fost titularizat în angrenajul lui Breogan. El a fost folosit timp de 27 minute. În timpul petrecut pe teren acesta a strâns 9 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție pentru un indice de 9 unități la eficiență și unul de +6 la categoria +/-. Compatriotul nostru a avut 4/6 la aruncările din acțiune și 1/2 la aruncările libere.

După această victorie în deplasare, Breogan ocupă locul 7 în al doilea eșalon al Spaniei, cu 4-3 la general.

  • Sâmbătă, 2 noiembrie, în cadrul etapei a șasea din primul eșalon elen, Ifaistos Limnou a pierdut pe terenul celor de la PAOK Salonic cu scorul de 74-94.

Vlad Moldoveanu a strâns 23 de minute de joc. Internaționalul român a terminat partida cu 4 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă, dar și 2 posesii pierdute pentru un indice la eficiență de de 1. Vlad a terminat cu 1/6 la aruncările din acțiune și 2/3 la linia de pedeapsă. 

După șase etape, Ifaistos are 3-3 la general, deși a început foarte bine sezonul cu 3 victorii consecutive. 

*facebook: CLUB BALONCESTO BREOGRAN

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!