Stiri Vulturi

Victorie pentru Alex Olah și Leche Rio Breorgan în LEB Oro

Victorie pentru Alex Olah și Leche Rio Breorgan în LEB Oro

Alex Olah și Leche Rio Breogan s-au impus pe terenul lui ZTE Real Canoe Madrid, în etapa a XI-a din LEB Oro, cu scorul de 82-75, într-o partidă disputată vineri, 29 noiembrie.

Formația lui Alex Olah a fost mereu la timona partidei și avea 8 puncte avans la pauză. Leche Rio a câștigat și sfertul trei și a pierdut ultimele 10 minute, după cum urmează: 17-16, 23-16, 19-18 și 23-25.

Alex Olah a fost rezervă în acest meci, dar a jucat 19 minute. El a adunat6 puncte, cu 2/7 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. Internaționalul român a mai adăugat 5 recuperări (2 ofensive), 2 pase decisive și a avut un indice de +3 la eficiență și 7 la capitolul „+/-”.

De la Leche Rio s-a remarcat Jose Salvador Arco Frias, care a marcat 23 de puncte, în timp ce la gazde coșgeter a fost Karl Lundqvist, cel care a reușit 17 puncte, 4 recuperări.

După 11 etape, Alex Olah are medii de 9,5 puncte, 4,3 recuperări, 1,2 capace, 0,6 pase decisive și 0,5 intercepții pentru +9,7 la eficiență în aproape 23 minute pe partidă. Românul are 62% la aruncările de două puncte și 64% la linia de pedeapsă.

Leche Rio Breogan are 7-4 la general după acest meci și se situează pe locul al șaselea în clasamentul LEB Oro.

*foto: CB Breogan twitter

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!