Stiri Vulturi

Victorie pentru UCAM Murcia și Emi Cățe împotriva lui Betis Sevilla

Victorie pentru UCAM Murcia și Emi Cățe împotriva lui Betis Sevilla

UCAM Murcia s-a impus pe terenul lui Real Betis Sevilla, scor 93 la 84 sâmbătă seara (02.04) în etapa a 27-a a Ligii ACB. Echipa lui Emanuel Cățe a revenit de la -13 și a oprit o serie de două înfrângeri în campionat.

Betis a condus în permanență în prima repriză, având la un moment dat 23-10 în sfertul inaugural, apoi 30-21 și 44-35 în cel de-al doilea. La pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Betis Sevilla, 46-43, după o perioadă cu cinci puncte la rând pentru Murcia.

Diferența de pe tabelă a ajuns din nou la una formată din două cifre, 58-48, de acolo UCAM Murcia prinzând un run de 23-4 și conducea cu nouă puncte cu puțin înaintea terminării sfertului trei. Oaspeții s-au desprins la cel mult +12 în decisiv și au putut să câștige cu 93-84.

Emi Cățe a prins 17 minute în acest duel, perioadă în care a contribuit cu 5 puncte (2/4 din acțiune, 1/1 de la linia de fault) și 4 recuperări (3 ofensive), comițând și 3 greșeli personale. Internaționalul român a ajuns astfel la 24 de meciuri la rând în care a marcat cel puțin un coș.

Isaiah Taylor (20 de puncte pentru Murcia) și Shannon Evans (25 de puncte pentru Betis) au fost principalii marcatori din cele două tabere.

Murcia are 14-12 bilanț în campionatul Spaniei și va juca săptămâna viitoare pe teren propriu cu Gran Canaria.

*foto: cope.es

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!