Stiri Vulturi

Video. Cole Anthony, cuvinte de laudă la adresa lui Tudor Șomăcescu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.04.2023

Video. Cole Anthony, cuvinte de laudă la adresa lui Tudor Șomăcescu

Tudor Șomăcescu și-a încheiat sezonul din Overtime Elite în urmă cu mai bine de o lună. Baschetbalistul român ce evoluează peste ocean a pierdut în finala competiției din postura de jucător al celor de la YNG Dreamerz, chiar împotriva lui City Reapers, echipa alături de care a început sezonul.

Șomăcescu a încheiat stagiunea cu medii de 2.6 puncte, 2.8 recuperări și 1.6 pase decisive în 13 minute pe meci. El evoluează acum în câteva meciuri demonstrative în Overtime Elite, la „The Combine”, în fața unor scouteri, dar și a altor oameni importanți din lumea baschetului.

Unul dintre ei a fost Cole Anthony, fundașul lui Orlando Magic care a avut medii de 13 puncte, 4.8 recuperări și 3.9 pase decisive în 60 de meciuri din această stagiune. Într-un videoclip postat pe conturile oficiale ale celor de la Overtime, acesta s-a arătat încântat de jocul lui Tudor Șomăcescu.

„Îmi place de el, știe să joace. Numărul 2. Cum îl cheamă? Tudor? Chiar știe să joace”, a declarat Anthony într-un dialog cu reporterul Overtime.

*foto: Instagram/Overtime

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!