Stiri Vulturi

Vlad Moldoveanu a debutat în prima ligă din Grecia

Vlad Moldoveanu a debutat în prima ligă din Grecia

Vlad Moldoveanu a debutat în prima ligă din Grecia, după ce în această vară a semnat cu Ifaistos Lemnou. Fostul jucător al lui U-BT Cluj a pus umărul la victoria lui Ifeistos în fața celor de la Rethymno, scor 66-50 (16-18, 16-12, 19-12, 15-8).

Moldoveanu a început meciul ca titular și a adunat 21 de minute. În acest timp el a strâns 5 puncte cu 5 recuperări și o pasă decisivă. El a avut 1/1 de la 2 puncte și 1/6 de la 3 puncte. Vlad a avut +4 la eficiență și +9 la capitolul „+/-”.

A fost primul meci oficial pentru Vlad Moldoveanu după o pauză de aproape 11 luni. El a jucat în sezonul trecut în numai 5 partide în Liga Națională, pentru ca apoi să sufere o fractură de stres, urmată de un diagnostic destul de dur: hepatita A.

Pentru Moldoveanu acesta este primul contact cu Liga Greciei de baschet. El a mai jucat până acum pentru formații precum Benetton Treviso (Italia), Le Havre (Franța), Kalev/Cramo (Estonia), Turow Zgorzelec, Stelmet Zielona Goran (ambele Polonia) și Buyukcekmece (Turcia).

Etapa viitoare, Ifaistos Lemnou va juca pe terenul celor de la Panionios.

*foto: instagram Ifaistos Lemnou

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!