Stiri Vulturi

Vlad Moldoveanu a marcat 16 puncte în 16 minute contra lui Panathinaikos Atena!

Vlad Moldoveanu a marcat 16 puncte în 16 minute contra lui Panathinaikos Atena!

Panathinaikos Atena a reușit o victorie destul de dificilă pe teren propriu în fața celor de  la Ifaistos Limnou, echipa lui Vlad Moldoveanu, în etapa a 10-a a primei ligi din Grecia.

Trupa antrenată de Rick Pitino s-a impus cu 87-74, chiar dacă la pauza avea un avantaj de numai trei puncte (47-44). Unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeților a fost chiar Vlad Moldoveanu.

Internaționalul român a venit de pe bancă și a marcat 16 puncte în cele 16:31 minute petrecute pe parchet. El a strâns 5/8 din acțiune, cu 5/7 de la 3 puncte și 1/1 de la libere. De asemenea, a mai adunat 2 pase decisive, o recuperare, 2 intercepții, un capac, dar și 3 turnovers, pentru +15 la eficiență și +5 la capitolul „+/-”.

DeShaun Thomas a fost cel mai bun marcator al lui PAO, cu 16 puncte, alături de care a adunat 6 recuperări. Tyrese Rice a strâns 14 puncte și 5 pase decisive, în timp ce Wesley Johnson a avut 11 puncte, 6 recuperări. Sean Evans a reușit un double-double, cu 21 puncte și 11 recuperări pentru Ifaistos.

A fost cea mai bună prestație stagională pentru Moldoveanu în ceea ce privește punctele marcate, precedenta performanță fiind realizată în runda a treia, contra lui AEK Atena, când a adunat 15 puncte cu 5/6 din acțiune și 4/5 de la 3 puncte.

În 10 partide jucate în prima ligă din Grecia, Vlad are medii de 8,2 puncte și 3,8 recuperări, cu 45% de la 2 puncte și 40% de la 3 puncte.

După această partidă, Panathinaikos rămâne fără înfrângere în campionul Greciei (10-0), în timp ce Ifaistos ajunge la 5-5 și este egalitate pe locul 6.

*foto: facebook Vlad Moldoveanu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!