Stiri Vulturi

Vlad Moldoveanu: „Trebuie să învingem”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.08.2014

Reprezentativele României şi Suediei se întâlnesc azi la Sibiu într-un meci din cadrul etapei secunde din preliminariile Campionatului European din 2015. Partida va debuta la ora 19:00, fiind transmisă de postul DigiSport 3. Tricolorii au câştigat în prima etapă în Slovacia, în timp ce suedezii au cedat pe teren propriu în faţa Letoniei. 

Vlad Moldoveanu, unul dintre cei mai importanţi pioni ai echipei conduse de Marcel Ţenter, a prefaţat duelul cu Suedia, acesta declarându-se optimist înaintea jocului din Sala Transilvania. 

„Cunosc foarte bine câţiva dintre jucătorii din naţionala Suediei şi ştiu că pun o presiune foarte mare pe adversar. Se apăra foarte bine şi chiar dacă nu au forţa ofensivă deosebită, deoarece le lipsesc şi cei din NBA, au câţiva tineri dornici de afirmare. Sunt convins că dacă ne vom face jocul nostru, dacă vom greşi cât mai puţin şi vom avea sprijinul suporterilor, vom câştiga. Este foarte importantă o victorie în economia calificării şi trebuie să învingem. Avem deja un plus de experienţă şi maturitate în joc faţă de anii trecuţi şi asta contează mult în astfel de campanii. Pe de altă parte, să nu uităm că în urmă cu patru ani am câştigat la Cluj meciul împotriva Suediei, cu Jonas Jerebko pe teren”, a declarat internaţionalul român pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet. 

În disputa cu slovacii, câştigată de naţioana noastră cu 81-69, Vlad a petrecut 33 de minute pe parchet, timp în care şi-a trecut în cont 18 puncte, 9 recuperări şi 3 pase decisive. 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!