Stiri Vulturi

„Vulturii” au intrat deja în cantonament pentru meciurile din Valencia

„Vulturii” au intrat deja în cantonament pentru meciurile din Valencia

FRB a anunţat într-un comunicat faptul că jucătorii convocaţi de Tudor Costescu pentru meciurile cu Spania şi Polonia din preliminarii FIBA EuroBasket 2022 au intrat deja în cantonament, la Bucureşti.

„Vulturii” au fost cazaţi la Rin Grand Hotel din Capitală şi au fost deja testaţi RT-PCR, iar rezultatele le vor afla duminică. Totodată, aceştia vor mai efectua alte două testări RT-PCR, pe 16 şi 20 noiembrie, înainte de plecarea spre Spania, din 23 noiembrie, acolo unde vor fi aşteptaţi de cei doi stranieri, Emi Căţe şi Kris Richard, care din pricina restricţiilor inpuse de pandemia de covid-19, vor face joncţiunea cu lotul în Spania.

Lotul de 13 jucători care se vor antrena la Bucureşti este următorul:

Lucas Tohătan (CSU Sibiu)
Tudor Gheorghe (BCM U Piteşti)
Mirel Dragoste (SCM Timişoara)
Nandor Kuti (U-BT Cluj)
Tudor Fometescu (CSM CSU Oradea)
Marcu Badiu (CSO Voluntari)
Dragoş Diculescu (SCM U Craiova)
Mihai Măciucă (BCM U Piteşti)
Bobe Nicolescu (CSM CSU Oradea)
Bogdan Popa (BCM U Piteşti)
Ionuţ Berceanu (Dinamo Ştiinţa)
Cătălin Baciu (CSM CSU Oradea)
Rareţ Uţă (BCM U Piteşti)

Pe lista suplimentară a lui Tudor Costescu se mai află alţi nouă jucători. E vorba de Alex Olah, Ştefan Grasu, Giordan Watson, Tudor Gîrbea, Iulian Orbeanu, Edi Petrescu, Bogdan Ţibîrnă, David Vida şi Radu Vîrnă.  

România va merge în Valencia cu un palmares de 0-2, după înfrângerile cu Spania şi Israel. „Vulturii” vor juca pe 28 noiembrie, de la ora 17:30, contra Poloniei, în timp ce pe 30 noiembrie, de la ora 20:30, naţionala va întâlni Spania.

De asemenea, important e de reţinut că Digi Sport a pornit demersurile cu FIBA şi producătorul tv al gazdelor pentru a transmite meciurile naţionalei.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!